Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام دانشی گفت: برنامه‌ریزی لازم جهت برگزاری باشکوه سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر در اراک صورت گرفته است که امیدواریم با اطلاع‌رسانی شایسته بتوانیم شاهد استقبال حداکثری مردم از جشنواره در اراک باشیم.

خبرگزاری شبستان: اراک/امسال و همزمان با چهل و یکمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، اراک برای چهارمین بار، میزبان جشنواره فیلم فجر خواهد بود؛ در این راستا برخی از فیلم‌های منتخب سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر، در زمان ایام الله دهه فجر از ۱۲ تا ۲۲ بهمن ماه سال جاری و همزمان با تهران در در محل مجتمع فرهنگی سینمایی ستارگان اراک به اکران درخواهد آمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در این راستا گفتگویی با حجت الاسلام «عباس دانشی» مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی در خصوص اکران فلیم فجر در اراک ترتیب داده شده است.

 

توضیحی در مورد سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر بفرمایید؟

 

سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر همزمان با دهه مبارک فجر همزمان با سراسر کشور در اراک برگزار می شود؛ تاکنون نام و تعداد فیلم ها به استان اعلام نشده ولی با تشکیل دبیرخانه جشنوار و صدور ابلاغ برای کمیته های دبیرخانه و ابلاغ شرح وظایف مقدمات کار جهت برگزاری این جشنواره در استان انجام شده است.

 

فیلم های سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر همزمان با دهه مبارک از ۱۵ الی ۲۱ بهمن ماه در محل مجتمع فرهنگی ستارگان اراک اکران خواهند شد و مجتمع فرهنگی ستارگان اراک(سینما استقلال سابق )در هر سانس پذیرای بیش از ۸۰۰ نفر از علاقه مندان به فیلم خواهد بود و اقدامات لازم در این خصوص به عمل آمده است و امیدواریم با تلاش‌های دبیرخانه در استان مرکزی، بتوانیم شاهد برگزاری بهترین دوره این رویداد تا به امروز باشیم.

 


پیش بینی شما از استقبال این جشنواره در اراک چیست و چه اقداماتی در این راستا انجام شده است؟

 

برنامه‌ریزی لازم جهت برگزاری باشکوه سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر در اراک صورت گرفته است که امیدواریم با اطلاع‌رسانی شایسته بتوانیم شاهد استقبال حداکثری مردم از جشنواره در اراک باشیم.

 

با توجه به برنامه های پیش بینی شده از لحاظ تبلیغ و توزیع بلیط ها پیش بینی این است که امسال نسبت به سالهای گذشته استقبال بیشتر و بهتر باشد، استقرار دوربین صدا وسیما در محل  اکران فیلم های سی و هشتمین جشنواره  فیلم فجر  با حضور کارشناسان این حوزه، طرح موضوع جشنواره فیلم فجر در شورای اطلاع رسانی استان، نشست با روابط عمومی های ادارات و نهادهای دولتی جهت برگزاری هر چه با شکوهتر  این جشنواره از برنامه های پیش بینی شده در این جشنواره است.

 

در تلاشیم شرایط اکران فیلم های بیشتری را نسبت به سال گذشته در استان ایجاد کنیم تا رضایت بیشتر مخاطبان این رویداد سینمایی را جلب کنیم؛ برنامه ریزی لازم جهت توزیع بلیط رایگان در بین اقشار ضعیف و سکونتگاه های غیر رسمی جهت استفاده این عزیزان از فیلم های سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر به عمل آمده است .

 

                               


برگزاری جشنواره های هنری مثل فیلم فجر چه تاثیری بر فضای فرهنگی و هنری اراک دارد؟

 

امید است برگزاری جشنواره های فرهنگی و هنری فجر امسال در آستانه چهل و یکمین سال پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی بتواند زمینه ساز فصل تازه ای در این عرصه باشد؛ جشنواره های فجر ار نمی توان صرفا آن ها را یک رویداد تلقی کر و جشنواره‌های فرهنگی هنری فجر، صرفا یک جشنواره تخصصی سینمایی نیست بلکه نمود و یادگار جشن‌های سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در بهمن 57 است و کارکرد فرهنگی آن در «پاسداشت انقلاب» دارای اهمیت والایی است.

 

فعالیت های فرهنگی هنری می تواند اثرات ارزشمندی در ایجاد روحیه شادی و نشاط در جامعه داشته باشد و بدون شک وجود نگاه تمدن ساز و امیدبخشی فعالیت های فرهنگی و هنری، مورد توجه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.

 

جشنواره فجر را از لحاظ کیفی چگونه ارزیابی می کنید؟

 

جشنواره های فجر فارغ از سلایق سیاسی در دوره های گوناگون به مرور پخته تر و کیفی تر شده اند؛ جشنواره فیلم فجر از مهمترین و بزرگترین رویدادهای فیلم در منطقه است و می تواند کشور را به قطبی فرهنگی تبدیل کند.

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی  بر لزوم تکریم شرکت کنندگان به ویژه اهالی فرهنگ و هنر در طول برگزاری جشنواره و برگزاری مطلوب سایر برنامه‌های فرهنگی هنری تاکید کرد.

 

                                   

پایان پیام/87

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد مسجد فعالیت های مسجدی رویداد ملی فهما سردار سلیمانی شهادت سردار سلیمانی کانون های فرهنگی هنری مساجد طرح ملی فهما نماز جمعه فیلم فجر جشنواره فیلم فجر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۱۸۶۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختتامیه هشتمین جشنواره طنز پهلو در فومن برگزار شد

ایسنا/گیلان اختتامیه هشتمین جشنواره ملی طنز و رسانه (طنزپهلو) یادمان کیومرث صابری فومنی(گل آقا) امروز، ۱۱ اردیبهشت‌ماه با حضور فرشاد مهدی‌پور، معاون امور رسانه و تبلیغات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، اسدالله عباسی استاندار گیلان، مسئولین کشوری و استانی و هنرمندان در شهر فومن برگزار و از برگزیدگان این جشنواره تجلیل شد.

فرشاد مهدی‌پور، معاون امور رسانه‌ای و تبلیغات وزارت ارشاد در این جشنواره ضمن گرامیداشت یاد مرحوم کیومرث صابری(گل آقا) اظهار کرد: جشنواره طنز پهلو اقدامی در راستای معرفی زنده یاد استاد کیومرث صابری بوده که باید تداوم داشته باشد.

وی با برشمردن ویژگی‌های طنز گل آقا، افزود: ارائه محتوای علمی و کارشناسی در قالب طنز در گل آقا مشهود بود و باعث جذب مخاطبان می‌شد؛ طنز همواره مورد استقبال گسترده مردم و مخاطبان است اما در حوزه طنز با چالش‌هایی مواجه هستیم که باید به تدریج اصلاح و رفع شود.

معاون امور رسانه‌ای وزارت ارشاد با تأکید بر تقویت محتوای طنز و طنزپردازی در محیط آموزشی، گفت: حوزه طنز و طنزپردازی با توجه به ظرفیت‌هایی که دارد نیازمند آموزش‌های علمی و فنی بوده و این احساس نیاز مشهود است.

مهدی‌پور با اشاره به افزایش دو برابری آثار ارسالی به دبیرخانه جشنواره طنزپهلو تصریح کرد: امسال ۱۱۲۹ اثر به جشنواره طنزپهلو در بخش‌های مختلف ارسال شده که در مقایسه با سال گذشته استقبال قابل توجهی داشته است.

اسدالله عباسی، استاندار گیلان هم در این مراسم با بیان اینکه گیلان، استان استعدادپروری بوده و زادگاه مفاخر، علما، نخبگان و فرهیختگان متعددی است، اظهار کرد: بیان نقد درست همواره باعث اصلاح امور می‌شود لذا همواره انتقاد منصفانه در جامعه اثرگذار بوده است.

وی با بیان اینکه انعکاس مشکلات، نواقص و مسائل در قالب درست منجر به اصلاح می‌شود، گفت: اصحاب رسانه و خبرنگاران همواره نقش نظارتی در جامعه دارند و می‌توانند با انتقاد منصفانه منجر به رفع کاستی و نواقص شوند لذا نقد سازنده هیچ وقت تلخ و گزنده نیست.

عباسی با بیان اینکه الگوپذیری رسانه‌ها در نقدپردازی از گل آقا مورد توجه قرار گیرد، افزود: طنز گل آقا در لایه‌های مختلف جامعه اثرگذاری بالایی داشته است زیرا طنز گل آقا استاد صابری فومنی در چارچوب خاص و مرزهای اخلاقی بیان می‌شد.

استاندار گیلان با بیان اینکه نسل جوان امروز تشنه نقدپردازی در چارچوب طنز گل آقاست لذا مکتب گل آقا باید در بخش طنزپردازی امروز جاری شود، بیان کرد: نشاط اجتماعی در قالب طنز در اولویت قرار گیرد.

سیدمحمدرضا خوشرو، مدیر شبکه نسیم سیما هم با بیان اینکه فومن زادگاه عارفان، بزرگان و اساتید است که باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد، اظهار کرد: تلویزیون در خدمت طنزپردازان و اهالی طنز است.

وی با بیان اینکه باید سبک و سیمای استاد کیومرث صابری فومنی در رسانه ملی احیا شود، گفت: طنز بیان صریح، سریع و اثرگذار مسائل و چالش‌هاست که در رسانه ملی کاربرد ویژه‌ای دارد و در جامعه اثرگذار است، تلاش کردیم فرصتی برای تمامی شاعران و طنزپردازان فراهم شود.

خوشرو بیان کرد: امروز فرصت برای طنزپردازان در تلویزیون فراهم است و امیدواریم ظرفیت طنز در کشور افزایش یابد لذا وظیفه خود می‌دانیم طنزپردازان را شناسایی و از آنان دعوت و حمایت کنیم، در این راستا از طرح و ایده‌های طنزپردازان استقبال می‌کنیم.

امیرحسین طاهری، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان نیز با بیان اینکه امیدواریم از این جشنواره‌ها در آینده بیشتر بهره‌مند شویم، گفت: کیومرث صابری فومنی باعث دورهمی هنرمندان طنزپرداز در استان گیلان شد و امیدواریم چنین تداوم چنین جشنواره‌هایی چراغ راهی برای فرهنگ و ارشاد اسلامی باشد.

وی در خصوص احیا و تکریم مفاخر استان گفت: تلاش داریم تا محل سکونت مفاخری که در این استان پرروش یافتند و حضور داشتند، احیا شود و برای تحقق این امر اقداماتی در دستورکار داریم این بناهای ارزشمند به خانه‌موزه تبدیل شوند.

عباس حسین‌نژاد، دبیر هشتمین دوره جشنواره ملی طنز و رسانه(طنزپهلو) هم در این مراسم با بیان اینکه امسال ۱۱۲۹ اثر به جشنواره طنزپهلو ارسال شده بود، گفت: استان‌های تهران، اصفهان، فارس، قم و خراسان رضوی به ترتیب بیشترین آثار ارسال به دبیرخانه جشنواره را داشتند، استان ‌گیلان هم از این نظر در رتبه ششم قرار دارد.

وی با بیان اینکه این جشنواره در بخش‌های مختلف داستان کوتاه طنز، شعر طنز، نثر طنز، طنز چندرسانه‌ای، کاریکاتور و کارتون برگزار شد، افزود: در بخش داستان طنز ۲۴۴ اثر، کاریکاتور و کارتون ۲۲۶ اثر، شعر طنز ۲۵۷ اثر، طنز چند رسانه‌ای ۱۰۱ اثر و طنزمطبوعاتی ۳۰۱ اثر به دبیرخانه جشنواره رسیده است.

حسین‌نژاد در خصوص هیات داوران این جشنواره تصریح کرد: امید مهدی‌نژاد و سعید سلیمانپور در بخش شعر، داوود امیریان و رضا ساکی در بخش داستان، امیر اسماعیلی و مهدی واقفی در بخش چندرسانه‌ای، احمد عربانی و مجید خسرو انجم در بخش کاریکاتور، محسن فراهانی و علی‌اکبر قاضی‌زاده در بخش نثر مجموع آثار رسیده به هشتمین جشنواره ملی طنز پهلو را ارزیابی و داوری کردند.

وی گفت: در این جشنواره به ۲۰ نفر از برگزیدگان در بخش‌های داستان کوتاه طنز، شعر طنز، نثر طنز، طنز چندرسانه‌ای، کاریکاتور و کارتون جوایز ارزنده‌ای اهدا می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برگزاری نخستین جشنواره فرهنگی، ورزشی بومی -محلی در دانشگاه آزاد بجنورد
  • برگزاری جشنواره‌‎ گل‌محمدی و آیین گلابگیری در قزوین و بویین‌زهرا
  • اجرای همزمان ۱۱ طرح بزرگ ایمنی در راه‌های استان مرکزی
  • هشتمین جشنواره طنز و رسانه «طنز پهلو»
  • برگزاری مراسم اختتامیه جشنواره قرآن و عترت دانشجویان در دانشگاه شهید باهنر کرمان
  • افزایش ۲۰ درصدی اعضای کتابخانه‌های فعال در استان اردبیل
  • برگزاری جشنواره‌های ویژه گردشگری در اردبیل برنامه‌ریزی می‌شود
  • اختتامیه هشتمین جشنواره طنز پهلو در فومن برگزار شد
  • تصاویری از هشتمین جشنواره ملی طنز و رسانه در فومن
  • معرفی برگزیدگان هشتمین جشنواره ملی طنز و رسانه